fbpx

VOOR 17:00 UUR BESTELD: MORGEN IN DE BRIEVENBUS

BESTE DOUCHEGEL VOOR MANNEN

2023 UPDATE - DE 3 LEKKERSTE DOUCHEGELS

Beste douchegel voor mannen in 2023 We hebben voor jou een overzicht gemaakt van de lekkerste luxe douchegels op de markt. Ben jij er klaar voor? Scroll dan snel verder en ontdek welke douchegels het best bij jou past. 

Beste douchegel voor mannen
RITUALS
douchegel, 200 ml

De Rituals Foaming Shower Gel is één van de beste douchegels voor mannen op de markt. Het bevat een heerlijke geur van frisse geurnoten van citrus, bergamot en pepermont. Daarnaast bevat het actieve houtskool met teint-verbeterende eigenschappen. De formule is speciaal ontwikkeld voor mannen. 

L'OCCITANE

douchegel, 250 ml

L’Occitane maakt geparfumeerde douchegels. Het Franse luxemerk heeft een prachtige geurcombinatie ontwikkeld in zijn douchegel voor mannen. De geur bestaat uit Lavendel met peperige nootmuskaatgeur. Ook bevat het elementen van gebrand hout voor een elegante en tijdloze geur. 

FREEK-RENS
douchegel, 250 ml

De Amalfi Secrets van FREEK-RENS is uniek door zijn geur en door zijn verpakking. De verpakking past namelijk volledig door de brievenbus. Zo hoef je nooit thuis te wachten op een pakketbezorger of speciale afspraken te maken. De geur van de Amalfi Secrets is ontwikkeld door een eeuwenoud Frans parfumhuis uit 1758. De parfum bestaat uit natuurlijke extracten gemaakt van roze peper en limoen. Daar waar de meeste douchegels met parfum de huid uitdrogen doet de Amalfi Secrets dat niet door de toevoeging van Pro-Vitamine B5. Dit ingrediënt heeft op basis van klinische studies aangetoond de huid te hydrateren. 

BESTE DOUCHEGEL VOOR MANNEN: EINDOORDEEL

Wat maakt de beste douchegel voor mannen? De een zal de zeggen de geur. De ander zal zeggen dat deze vooral moet bestaan uit natuurlijke en voedende eigenschappen. Zoveel mensen. Zoveel meningen. Wij hebben vooral gekeken naar de combinatie van eigenschappen voor een luxe douchegel. Dus zowel een unieke geparfumeerde formule als een product met voedende eigenschappen. Daarnaast hebben we gekeken of er een bepaalde vorm van exclusiviteit is rondom het product. Rituals bijvoorbeeld is behoorlijk bedreven in. Zij zijn in staat om alle eigenschappen samen te brengen in 1 compleet product. 

085-1091165

Hulp nodig? Bel ons op werkdagen van 9:00 uur tot 17:00 uur