fbpx

VOOR 17:00 UUR BESTELD: MORGEN IN DE BRIEVENBUS

EEUWENOUD ZUID-ITALIAANS PARFUMGEHEIM LAAT VROUWENHARTEN SMELTEN

“Het is de geur! De geur!” De mooie Angelina wist het zeker. Het was dankzij Carlo’s lichaamsgeur dat ze gevoelens voor hem kreeg. De Italiaanse Carlo had iets wat andere jongens niet hadden in zijn tijd: een eeuwenoud parfumgeheim voor in zijn handgemaakte douchegel.

ANGELINA ZIET CARLO NIET STAAN

Zijn naam was Carlo. Carlo di Napoli. Hij groeide op in een klein Italiaans dorpje Pontecagnano in de buurt van Amalfi.  Het was midden jaren ’60.  Carlo werkte als automonteur bij een lokale autogarage. In het weekend ging Carlo graag op stap. Zijn vrienden hadden inmiddels bijna allemaal al een relatie. Alleen Carlo wilde het maar niet lukken. Zijn grote jeugdliefde Angelina uit het nabijgelegen Amalfi had geen oog voor hem. Ze werkte als serveerster in het restaurant waar hij en zijn vrienden altijd gingen eten. Hij had al verschillende pogingen gedaan het hart van Angelina te veroveren. Rode rozen. Een doosje met witte bonbons. Niets leek te werken.  Carlo werd er gek van. “Waarom lukt het mij maar niet?” vroeg Carlo zich af. 

ROBERTO'S GEHEIME FAMILIEPARFUM

Op een avond riep de vader van Carlo, Roberto, zijn zijn zoon bij zich.  Carlo had die dag hard gewerkt in de autogarage en wilde net gaan douchen. “Carlo, probeer dit eens. Het is een eeuwenoud familierecept voor parfum. Ik heb het gekregen van mijn grootvader”, zei Roberto. Het was een klein glazen flesje afgesloten met een kurk.  Carlo was niet meteen overtuigd en besloot eerst te gaan douchen. Zoals altijd gebruikte hij zijn vaste blok zeep. Die rook zoals gewoonlijk nergens naar. Ofja, naar soda. Zoals alle zeepproducten in die tijd. 

CARLO BEDENKT EEN BRILJANTE LIST

Het douchen bracht Carlo op een briljant idee. “Als iedereen naar dezelfde zeep ruikt, waarom voeg ik dan geen familieparfum toen?! Dan val ik tenminste op tussen alle andere mannen in Amalfi”. En zo geschiedde.  Carlo maakte de zeep vloeibaar om het vervolgens te mengen met het eeuwenoude familieparfum. De eerste versies mislukken, maar Carlo geeft niet op. Uiteindelijk boekt Carlo resultaat. Zijn laatste versie is een meestwerk. “Komend weekend ga ik mij wassen met de showergel. Het zal mij dan lukken om het hart van Angelina te veroveren”. 

CARLO BETOVERT VROUWEN IN AMALFI

Die bewuste zaterdagavond is het dan eindelijk zover. Carlo legt z’n mooiste kledingset klaar. Poetst zijn tanden. En springt onder de douche. Met zijn nieuwe formule. Door de warme douche damt de hele badkamer naar het mannelijke geur van het familieparfum. Bingo. Carlo kleedt zich aan. Strikt zijn stropdas. Kamt zijn haren. En snelt met zijn Vespa-scooter richting de vriendengroep in Amalfi. Terwijl Carlo zijn Vespa parkeert op het plein bij de kerk draaien verschillende vrouwen zich om. Eén ervan is Gabriella. De beste vriendin van Angelina. “Waar komt die overheerlijke parfum vandaan?”, vraagt ze zich af. “Carlo, ben jij dat?” ……

Wil jij weten hoe dit verhaal afloopt? Gaat Carlo voor de flirt van Gabriella of kiest hij Angelina?

LEES HET VERVOLG

+ €10 CADEAUBON

VOOR DE AMALFI SECRETS SHOWER GEL

085-1091165

Hulp nodig? Bel ons op werkdagen van 9:00 uur tot 17:00 uur